здравейте колеги, много странно се получи 1-ва не влиза когато е на място но пък 2-ра без проблем подмествам я леко на 2-ра и след това включвам първа и потеглям задната също влиза доста трудно и с хъркане. Майстора ми е на море и си идва в понеделник а мене много ме човърка да не говориме как ще ходя на работа
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със скорости
Collapse
X
-
Ако при изгасен двигател влизат лесно, значи не ти отделя съединителя (трудното влизане на задна и първа е типичен признак) Провери си нивото на спирачната течност и огледай за течове помпата в купето и работния цилиндър на скоростната кутия.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
благодарско за отговорите ще погледна при първа възможност, но и аз мисля за съединител защото докато я прибирах в това състояние се налагаше да включвам на първа още преди да съм спрял напълно (на светофар) и по време на престоя на светофара чувах някакъв звук, който не е нормален (при натиснат съединител и включена първа предавка в изчакване да светне зелено). А дали някой има представа за цените на помпата в купето и работния цилиндър на скоростната кутия?Last edited by shagrath; d.m.y г., 15:42.145 1.6 boxer
146ti
Comment
-
колата на равно, без натисната спирачка и без ръчна. включваш първа и държиш съединителя натиснат до долу. ако по някое време почне да се опитва да тръгва - каквото ти е казал тонов.
ако напомпиш съединителя 2-3 пъти и първа влезе по-лесно-пак същото.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеколата на равно, без натисната спирачка и без ръчна. включваш първа и държиш съединителя натиснат до долу. ако по някое време почне да се опитва да тръгва - каквото ти е казал тонов.
ако напомпиш съединителя 2-3 пъти и първа влезе по-лесно-пак същото.145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
Comment